Heb jij het altijd al eens interessant gevonden om met vriendinnen, vrienden, collega's, studiegenoten en/of familieleden een gezellige beauty party te doen ? 
Denk hierbij aan een make-up, wellness, huidverzorging, parfum, mannen party of mix wat van de producten d.m.v. een sale party of hou het bij het gewenste seizoen zoals een summer- of winterparty ! Alles is mogelijk, maar je kan natuurlijk als het je bevalt het beste per enkel thema een party houden zodat er nog meer de aandacht wordt gelegd op de desbetreffende categorie en zo blijven er meer mogelijkheden voor vervolg party's. 

Wanneer jij deze "organiseert" als gastvrouw- of heer kan je bovendien ook nog eens genieten van vele voordelen die dit met zich mee brengt. Wanneer jij en jouw groep na afloop producten bestellen dan krijg je n.a.v. de totale waarde een leuk tegoed om zelf iets te besteden en/of een leuk cadeautje(s). Het enige wat jij hoeft te doen als gastvrouw- of heer is jouw gekozen locatie tot onze beschikking te stellen, hapjes en drankjes te verzorgen en mensen uit te nodigen die er net zo enthousiast over zijn als jou om producten van hoogwaardige kwaliteit uit te proberen met het doel dat ze ook wel iets willen bestellen. Want hoe meer bestellingen er worden gemaakt, hoe meer JIJ er ook voor beloond zal worden. Winwin dus !

Ik als beauty consulente zal er zorg voor dragen de gevraagde producten mee te nemen en daarnaast ook werk- en schoonmaak materialen om te testen en zal ik een gezellige en informatieve presentatie houden en maken we er samen een super leuke ochtend, middag of avond van !

Zijn er dames die b.v. tijdens de make-up party hun gelijk eventjes door mij willen laten opmaken met de geweldige producten ?
Ook dat is mogelijk, zij betalen hier per persoon dan maar € 15 voor, maar wanneer zij minimaal voor € 100 aan producten bestellen, krijgen zij het opmaken cadeau ! 
Eenmaal besteld via het bestelformulier maakt de bestelling bindend en zal ik binnen 24 uur de bestellingen plaatsen zodat iedereen hun bestelling de week erop binnen zal krijgen. Natuurlijk geen zorgen dat jouw huid er snel allergisch op zal reageren want alle producten zijn hypo allergeen (en tevens dierproefvrij), maar mocht dit om een of andere bijzondere reden zich toch voordoen, neem dan gerust contact met mij op. 
De totale bestelling van de groep wordt altijd naar de gastvrouw- of heer verstuurd of gebracht. Maar individueel mogen diens gasten in overleg ook hun eigen bestelling zelf bij mij komen ophalen in Zaandijk. Uiteraard wil ik het ook opsturen, maar diegene draagt dan zelf zorg voor de kosten van de verzending. Afhankelijk van de bestelling zal dit verstuurd worden via brievenbuspost of pakketverzending met track and trace code. 

Wil jij graag in een persoonlijk gesprek nog wat meer weten over de mogelijkheden en meer inhoudelijk horen hoe de desbetreffende beauty party in zn werk gaat ? Je kan contact met mij opnemen via telefoon, whatsapp, email, Facebook, Instagram of gewoon via het contactformulier via onderstaande button.