In 2007 ben ik gestart met de avondopleiding voor allround Visagie, basis Hairstyling en basis Grime.
Dit was een opleiding van 1 jaar, die ik met vlag en wimpel heb afgerond in zowel theorie als praktijk in juni 2008. Mijn werkervaring en verdere kennis heb ik opgebouwd door gelijk in de praktijk te gaan werken d.m.v. vele TFP (Time For Print) shoots en mijn portfolio hiermee in een rap tempo op te bouwen. Na ongeveer een jaar wilden bedrijven, fotografen/modellen, bruiden en andere klanten mij graag betalen voor mijn diensten en van daaruit ben ik als zzp-er van start gegaan.

Bruiloften zijn ook echt één van mijn specialiteiten geworden, de hele gebeurtenis op zich heeft al iets magisch over zich en geweldig om deel uit te mogen maken bij zo'n speciale dag in een bruidskoppel hun leven !
Maar naast foto/videoshoots en bruiloften was één van mijn eerst betaalde opdrachten visagieworkshops. Waar ik er inmiddels vele van heb gegeven en dit altijd met alle plezier verzorg.
Maar men kan mij overal voor boeken. Denk onder andere aan een bedrijfspresentatie op/voor het werk of voor een bedrijfscampagne, een verjaardagsfeest, een feest/bruiloft of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest waarbij meerdere dames en/of of de bruid in het specifiek in de watten wordt gelegd of bijvoorbeeld zelfs als cadeaubon om aan iemand dierbaar te schenken.

Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Na ruim 15 jaar beoefen ik elke keer weer met groot plezier mijn beroep en geniet ik van elk persoon die bij mij "in de stoel" komt zitten. Ook draai ik mijn hand er niet voor om door heel Nederland ervoor te reizen. Naast deze super leuke werkzaamheden te mogen uitvoeren, is geen één opdracht hetzelfde, kan ik mijn creativiteit er perfect in kwijt, en de glimlach die ik iemand geef als zij het eindresultaat zien is haast onbetaalbaar. Dankbaar werk !
Eén van de vele fijne punten aan mijn leuke beroep.

Ik ben een "muah" in hart en nieren met vele grote ambities voor de toekomst !

 

 

Geïnteresseerd geraakt ? Houd mijn werk s.v.p. in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Zou super leuk zijn als je mijn Facebook pagina Nathalie Visagie een like zou willen geven en/of mij zou willen volgen via Instagram onder nathalievisagie.nl of druk s.v.p. op de link buttons onderaan mijn pagina.