Zo'n 8 jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met één van mijn vaste klanten Nicole, die er eigenlijk ooit aan begon omdat er een man als vrouw en vrouw als man thema feestje plaats vond. Deze ging niet door maar Nicole vond het vervelend om mij af te zeggen en toen alsnog de gehele ervaring gekregen. Dit was plots zo goed bevallen dat mijn klant eens in de zoveel maanden weer eens terug kwam en toen één keer per 2 maanden een afspraak inplande tot nu ongeveer 2 keer per maand gezellig bij mij op bezoek komt. Mijn klant doet deze metamorfoses in al die jaren met veel plezier maar is en blijft het voor diegene een uitje en geen levensverandering. 
Maar zo heb ik ook klanten waar die gevoelens veel sterker bij zijn en deze metamorfoses echt als een uitlaatklep gebruiken en hun gelukkig voelen om voor een middag en/of avond als een dame en ook als zichzelf wat leuks te ondernemen, of geheel nieuwe klanten die gewoon nieuwsgierig zijn naar de ontzettend leuke ervaring die het ook is en dit voor het eerst uitproberen ! Ook transgender dames die in transitie zijn en/of inmiddels echt vrouw zijn geworden. De één komt eens per paar maanden, sommige eens per maand en de ander eens per twee weken. Net waar de behoeftes daarin liggen. Dus het maakt helemaal niets uit onder welke "dame" jij valt en of je hier al veel ervaring mee hebt of juist helemaal niet... ik heb deze ervaring inmiddels aardig opgebouwd en kan het een specialisatie noemen. Met plezier maken we er samen een gezellige, ontspannen en geslaagde metamorfose van ! 

Waarbij ik indien gewenst kledingadvies geef, ook wat leuke foto's maak, er de mogelijkheid is ook jouw haren/pruik te stylen (en met hitte apparaten bij minimaal 80% mensenhaar) maar alleen fatsoeneren zit bij het opmaak pakket ! Tevens kan ik jouw nagels lakken (met een van de mooie kleuren uit mijn assortiment).
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om make-up die jou het meest bevalt en om later voor jezelf te kunnen gebruiken (zoals lippenstiften/gloss, poeders, kwasten, nagellak, etc) bij mij aan te schaffen en/of na te bestellen.


Kleding, schoenen, sieraden en een pruik verzorg ik helaas niet, maar ik kan hier wel advies in geven indien gewenst.

Voor sieraden werk ik samen met Marody Jewelry Webshop. Deze trendy sieraden webshop heeft een grote collectie clipoorbellen en earcuff die ideaal zijn als je geen gaatjes hebt, maar wel graag oorbellen draagt. Ze hebben uiteraard ook nog vele andere mooie sieraden. Ik kan je voor deze webshop een leuke kortingscode bieden. Deze code ontvang je in mijn salon.

Ook werk ik samen met de dames van een ontzettend uitgebreide en mooie pruikenwinkel waar je op afspraak in de watten wordt gelegd en pruiken naar wens met ze gaat passen. Ze geven ook persoonlijk advies en hebben pruiken voor elk soort portemonnee.
Het bedrijf heet Mariposa in Badhoevedorp.
Als je een afspraak maakt laat hun dan gerust even weten dat je via mij komt !


Henrieke

Nicole

Nicole

Henrieke

Carmelita

Carmelita

Nicole

Donna

Jennifer


Nicole

Nikkie

Jennifer


Jennifer

Nicole

Nicole


Rosanne

Nicole

Nicole


Audrey

Jennifer

Judith


Nicole

Nicole

Jennifer


Lisa

Nicole

Jennifer


Cora

Nicole

Judith


Nikkie

Audrey

Rosanne


Jennifer

Jolijne

Lisa


Karin

Nicole

Jennifer


Judith

Nicole

Jill


Nicole

Jolijne

Cora


Nicole

Lisa

Jennifer


Lisa

Karin

Nicole


 

Heb je zelf nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op via onderstaande button want ik beantwoord altijd graag jouw vragen !