Een Visagieworkshop geven was na fotoshoots, één van de eerste opdrachten waar ik een aanvraag voor binnen kreeg.
Al snel ontdekte ik hoe leuk het is om een visagieworkshop te geven. Als ik over mijn vak begin te praten en stapsgewijs uitleg hoe ik te werk ga, gaat het les geven vanzelf en ook met groot enthousiasme.

Ik demonstreer altijd uitgebreid hoe ik te werk ga, van begin tot eind.
Van het gezicht, tot de ogen en de lippen.
Ik laat je zelf de make-up stap voor stap aanbrengen, waarbij ik bij elk onderdeel ook even bij je langs zal gaan om eventuele pointers te geven, zodat je ook echt thuis met die techniek overweg kan. En oefening baart altijd kunst! Ook zal ik nuttige tips geven, en mogen er natuurlijk altijd vragen gesteld worden.
Tijdens de Visagieworkshop kan er gebruikt worden gemaakt van mijn materiaal, maar je mag altijd je eigen make-up meenemen als je hier nog vragen over hebt. Als basis wordt er met 1 thema naar keuze gewerkt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere thema's te leren, vraag even naar de mogelijkheden!
Daarnaast is het mogelijk om de (meeste) producten die zouden bevallen, direct bij mij te bestellen. Bij het aanschaffen van een pakket ook korting mogelijk !

Prijzen zijn op aanvraag. Bij grotere groepen kan ik eventueel een extra Visagiste meenemen.
Bij kleine groepen kan het bij mij op locatie gehouden worden, anders kan ik op jouw gewenste locatie of bijvoorbeeld aan huis langs komen.
Fotografie tijdens de Visagieworkshop is zelfs ook mogelijk! Leuk als vastgelegde herinnering, en achteraf kunnen er mooie portret/groepsfoto's geschoten worden! Zeker een aanrader!

Je kan mij voor jezelf boeken, de workshop cadeau schenken en/of gezamenlijk een gezellige en leerzaame workshop bijwonen !