Sinds ik in 2008 ben gestart, zijn bruiloften ook één van mijn specialiteiten geworden, de hele gebeurtenis op zich heeft al iets magisch over zich.
Want hoe geweldig is het om deel uit te maken van één van de mooiste dagen van iemands leven en een bruid zó blij te zien als ze haarzelf in de spiegel bekijkt. De bruid staat deze dag natuurlijk in het middelpunt van de aandacht en voor deze speciale momenten is het erg belangrijk dat zij dan ook de gehele dag extra straalt ! Een mooi bruidsmake-up en bruidskapsel mag dus ook zeker niet ontbreken.
Je wilt als bruid graag dat "wauw effect" creëren (bij jouw partner) en terug kunnen kijken op de allermooiste foto's. 

Bij de proefsessie gaan we kijken wat jouw voorkeuren zijn en wat het beste bij jou past ! Ik zeg altijd maar, een beetje van jezelf en een beetje van mij. Samen komen we dan altijd tot de perfecte look. We gaan door totdat je helemaal tevreden bent. Daar is een proefsessie immers zo handig voor. Meestal wordt deze vanaf 3 weken tot een aantal maanden van tevoren al ingepland.

Ik vind het erg belangrijk dat een bruid vooral haarzelf blijft, maar dat wel het allermooiste in haar naar voren wordt gehaald. Meeste bruiden zijn in het dagelijks leven ook geen make-up gewend, waardoor zij bang zijn dat zij niet op hunzelf lijken of dat de make-up toch gewoon te opvallend wordt. De meeste bruiden krijgen bij mij een mooie, zachte natural look met een touch of glamour. Die perfect bij hun gezicht, wensen en bruidsjurk/bruidsthema passen. Maar voor de bruiden die wel "dat beetje meer" willen behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden, want ik kan elke gewenste look verzorgen ! 
Maar ook voor het bruidskapsel is alles mogelijk. Het moet alleen wel bij jou passen. Soms hebben bruiden een grote voorkeur voor een bepaald soort kapsel, maar wegens omstandigheden als lengte en dikte van het haar, kan het zijn dat dezelfde look niet altijd is na te streven omdat het voorbeeldkapsel langer en/of dikker haar heeft. Uiteraard valt dit bijvoorbeeld nog wel in meeste situaties op te lossen met extensions. Maar wil je alleen voor één dag langer en voller haar of ben je geen fan van extensions, dan kan je wel kiezen voor clip-in extensions. Dit laatste kan ik dan ook (mits je ze naar de proefsessie meeneemt zodat je kan zien hoe het eruit komt te zien) bij je inzetten. Er kan ook voor gekozen worden om het alsnog zonder extensions te laten verzorgen en dat we samen voor een ander kapsel kijken, die jouw look het meest evenaart met wat je in gedachten had. 
Maar ook als je er nog totaal niet uit bent wat het mooiste bij jou staat, is dit uiteraard geen probleem. Daar komen we op de proefdag (of trouwdag zonder proefdag) altijd samen wel uit ! 

Het is ook mogelijk om mij te boeken zonder proefsessie. Dit is voor bruiden die b.v. een wat lager budget te besteden hebben maar wel graag professioneel verzorgd willen worden, of wanneer een bruid mij last minute boekt vanwege bepaalde omstandigheden. 

Daarnaast behoort geëpileerd worden en een mooie manicure krijgen ook tot de mogelijkheden om extra bij te boeken.

En is het tevens mogelijk om "gasten" te laten verzorgen, maar dit kunnen zij natuurlijk zelf ook bij mij boeken. Ik verzorg namelijk ook grote(re) groepen. Bij meerdere personen geef ik de bruid én gasten ook nog wat korting. En hoe groter de groep/werkzaamheden, hoe meer korting ik kan bieden ! 

Wil je iets leuks verzorgen voor het vrijgezellenfeestje ? Ook dat kan ! Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. de bruid alvast in de watten te laten leggen op deze dag, en/of met de hele groep verzorgd te worden. Het is ook mogelijk om gezamenlijk een Visagie workshop te volgen en/of een mooi beautypakket voor de bruid of het bruidskoppel te laten samenstellen. Ik verkoop hoogwaardige kwalitatieve beauty producten voor zowel heren als dames dus er is altijd wel voor ieder wat wils !

Nieuwsgierig geworden ? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden en bijbehorende offerte.