In de tijd van nu is een professionele make-up en/of kapsel haast niet meer weg te denken.
Niet alleen voor fotoshoots, videoshoots en bruiloften worden deze diensten veelvuldig geboekt maar eigenlijk voor elke (speciale) gelegenheid waarbij je op je mooist wilt stralen is dit een super leuke toevoeging aan jouw dag en/of avond ! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie, festival, avondje stappen, thema feestje, verjaardag, begrafenis, diploma uitreiking, examenfeest, vriendinnendag, babyshower, henna feest, etc.

Weet je niet zo goed wat nu echt bij je past ? Ben je zelf niet zo handig met het aanbrengen van al die mooie kleuren of worstel je met het stylen van jouw eigen haren ? Ook dan is het zeer fijn om een professional in te kunnen schakelen en deze zorgen weg te kunnen nemen. 

Van een mooie natural make-up, een glam look tot een avond make-up of zelfs wat extreems ? Tot de haren krullen en/of opsteken, mooi in model brengen tot een speciaal kunstwerk ? Alles is mogelijk bij mij. Wil je met een hele groep komen ? Ook dat is mogelijk, want heb ervaring met verzorgen van grote(re) groepen, en bij meerdere personen geef ik altijd nog wat groepskorting !

Wil je alle mogelijkheden samen doornemen en daarbij een offerte opvragen ? Vul dan het contactformulier in of neem s.v.p. contact met mij op via telefoon, email, Facebook of Instagram. 

Wil jij alvast een voorproefje en bekijken wat een metamorfose met Visagie en/of Hairstyling kan inhouden ?