Ik ben sinds januari 2022 gaan samenwerken met een leuk bedrijf met super interessante producten én prijzen voor zowel mannen als vrouwen maar ook producten voor kinderen, je woning of werk en zelfs voor huisdieren.

Faberlic is het grootste Russische bedrijf in de directe verkoopmarkt, een fabrikant van unieke gepatenteerde zuurstofcosmetica die zuurstof levert aan de diepere lagen van de huid. Het assortiment van Faberlic bevat ook een geheel scala aan:

✅huidverzorging

✅haarverzorging

✅mond- voet en handverzorging

✅exclusieve Franse parfums

✅make-up

✅speciale (medische) verzorging en gezondheidsproducten

✅schoonmaak artikelen

✅biologische producten

✅wellness producten

✅home accessoires

✅huisdieren hebbedingetjes

✅eten en drinken

✅kinder-, dames- en herenkleding + ondergoed

✅schoenen
.... en nog vele andere mooie accessoires om jezelf of een ander cadeau te schenken.

In 2016 begon het bedrijf actief samen te werken met Russische ontwerpers, ambassadeurs van het merk zijn vooraanstaande Russische theater-, film- en showbizz-sterren.
In 2003 ging het bedrijf de internationale markt op en is nu actief in 42 landen wereldwijd, Faberlic vertegenwoordigingen zijn geopend in 20 landen. En sinds kort nu ook in Nederland ! 🤩
Meer dan 1 miljoen consultanten werken samen met het bedrijf. Circa 8 miljoen consumenten gebruiken Faberlic-producten, elke dag!
Het bedrijf produceert meer dan 8.000 producten, heeft 32 Russische en buitenlandse octrooien, staat in de Top-100 wereldranglijst van parfumerie- en cosmeticabedrijven.

Faberlic 's eigen productie, gestoeld op Europese kwaliteitsnormen, is uitgerust met de meest geavanceerde en milieuvriendelijke apparatuur, geautomatiseerde productie-, verpakking- en inpaklijnen van cosmetische producten. De Faberlic-fabriek behoort tot de grootste cosmeticabedrijven in Rusland wat betreft het niveau van potentiële capaciteit en de schaal van de productieoppervlakte.

De ontwikkeling en productie van Faberlic cosmetica voldoet aan de eisen van kwaliteitsnormen.
Het kwaliteitsbeheersysteem voor de ontwikkeling, productie en levering van make-up voldoet aan de eisen van de internationale norm ISO 9001.

Daar kan je ook door de mega uitgebreide aanbiedingen catalogus scollen (elke 4 weken een nieuwe editie) en direct bestellen.


Maar 𝐻𝑂𝐸 kunnen deze prijzen zo goedkoop zijn ? Dan kan het toch nooit goed zijn ? Het bedrijf heeft lage invoerkosten, lage BTW, niet allerlei tussenpersonen maar directe verkoop vanuit het bedrijf en door hoe we er zelf mee werken kunnen wij de meest lage prijs mogelijk aanhouden om aan te bieden aan onze klanten (daar cosmetica e.d. normaal wel tig keer over de kop gaat alvorens het aan een consument wordt verkocht) en heb nu zelf ook al best een aantal producten besteld en getest en de kwaliteit is gewoonweg top ! 

Tip: woon je in de Zaanstreek, bestel dan gerust bij mij want dan bespaar je ook nog eens verzendkosten. 
En dit eerste kwartaal (januari t/m maart 2022) een extra actie vanuit mij: indien je via mij jouw bestelling doorgeeft krijg je bij jouw 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 bestelling (vanaf minimaal 50 euro) nog een leuk presentje ! 🎁